Team van Dé boekendrukker van Nederland. Op 1 oktober 2007 begon dit team met de dienstverlening. Voor veel bedrijven verslechterde vanaf 2008 de marktsituatie, echter niet voor Publishers Services. Particulieren, instellingen en uitgevers maken gretig gebruik van de kennis en expertise en weten zo tijd en geld te besparen. Per jaar worden nu zo’n 800 titels gedrukt in een totaaloplage van 6 miljoen exemplaren.

Rudo Romijnders

Rudo Romijnders - team van Dé boekendrukker van Nederlandwerkte achttien jaar in verschillende drukkerijen en bijna twaalf jaar bij twee uitgeverijen. Als projectleider van een internationale uitgeeforganisatie onderzocht hij de mogelijkheid van drukken in Oost-Europa en Azië. Dit heeft geleid tot de selectie van een aantal uitstekende drukkerijen waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staat. Voor de klanten leidt dit direct naar zorgeloze producties met als voordeel een flinke besparing van tijd en geld.

 

Ria van Dinther

Ria van Dinther - team van Dé boekendrukker van Nederlandwerkte vele jaren bij overheidsinstellingen, waar zij de afhandeling van aanvragen, verzoeken en klachten registreerde en bewaakte. Bij Publishers Services is zij het hart van de organisatie. Nauwgezet doorlopen de producties de benodigde stappen, zodat deze vlekkeloos verlopen.

 

 

Irma Broesder

Irma Broesder - team van Dé boekendrukker van Nederlandrunde onder andere een copyshop en maakt nu al meer dan vier jaar echte boeken en catalogi bij Publishers Services. Zij is verantwoordelijk voor de planning met de drukkers en voert de technische controle van de PDF-bestanden uit. Soms heeft zij meer dan 100 titels tegelijk onderhanden en die worden dan toch volgens afspraak geleverd.

 

Robbin Romijnders

heeft intussen de universiteit (TU/e) afgerond en werkt in de techniek. Zijn talenknobbel zet hij echter nog regelmatig in voor Publishers Services en zo zorgt hij voor een kwaliteitsverbetering van de uitgaven. Niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Engels staat deze gediplomeerde “near native speaker” zijn mannetje.

Ruben Romijnders

Ruben Romijnders - team van Dé boekendrukker van Nederland

studeerde aan de HAN in Arnhem. Eerst Embedded Systems en daarna Industrieel Product Ontwerp. Ruben heeft zijn droombaan gevonden bij LEGO in Denemarken en blijft op afstand bij Publishers Services belast met de automatiseringsvraagstukken.

 

 

Ondersteund door specialisten

Dit team wordt verder ondersteund door vormgevers, traffic managers en grafisch specialisten die de producties ontleden en indien relevant voorstellen kunnen doen voor productverbetering.


 Dé boekendrukker van Nederland informeert en adviseert over het drukken van boeken


Publishers Services bv

Obrechtstraat 3c, 5344 AT  OSS

Tel.: 0412 47 55 53

BTW-nr:  NL8186.21.047.B01

KvK: Eindhoven 17213433

E-mail: info@publishersservices.eu


Team van Dé boekendrukker van Nederland

team van Dé boekendrukker