Jaarboek laten drukkenJaarboek laten drukkenJaarboeken laten drukken. Een jaarboek is een mooie herinnering aan de schoolperiode, die in de tijd aan waarde gaat toenemen. Vandaar dat er bij veel scholen een jaarboek wordt gemaakt voor de schoolverlaters.

Er zijn nu ook nog boeken van honderden jaren oud en dat betekent als het jaarboek technisch goed wordt uitgevoerd, dit levenslang mee kan gaan.

Jaarboeken in hardcover en softcover

Jaarboek laten drukkenDe jaarboeken die door DeBoekendrukkerVanNederland gemaakt worden, hebben die tijdloze kwaliteit voor jarenlang naslagplezier. Wij maken al bijna veertig jaar de mooiste boeken.

De jaarboeken worden altijd genaaid en afhankelijk van het budget kan dit in hardcover of softcover zijn.

Papier met en zonder coating

Jaarboek laten drukkenJaarboek laten drukkenWij stellen een milieuvriendelijk papier voor met een dikte waarop de foto’s mooi uitkomen. Dat papier heeft een coating zodat de foto’s mooi scherp worden weergegeven en dat zorgt voor een betere detaillering.

Wil je een natuurlijker uitstraling dan kun je uiteraard ook kiezen voor een papier zonder deze coating.

Particulieren die hun eigen boek uitgeven

Ria van Dinther en Rudo Romijnders hebben dit bedrijf opgericht nadat Rudo zo’n 28 jaar in de boekenbranche had gewerkt. Onder andere bij WoltersKluwer, Roto Smeets de Boer, Sanoma en Uitgeverij Malmberg. Nu werken zij voor heel veel particulieren die hun eigen boek uitgeven en voor enkele gerenommeerde uitgevers die graag van die brede ervaring gebruik maken.

Het is niet voor niets dat dit team is uitgebreid met Marjo Kolman (traffic manager) en Irma Broesder (planning).

In drukke tijden heeft dit bedrijf zo’n 400 titels tegelijk onderhanden.

Wat zijn de kosten van een jaarboek laten drukken?

Jaarboek laten drukkenHet aantal pagina’s, het formaat en het aantal boeken dat benodigd is, dat bepaald grotendeels de kosten.

Ook de bindwijze is van belang. Wil je een hardcover (genaaid gebonden) of softcover (genaaid gebrocheerd) boek?

Verder maken wij de boeken ook nog in twee verschillende technieken. Via digitale druk, of via offset druk voor oplages boven de 250 exemplaren. Dat is pure techniek waarmee wij je niet lastig willen vallen.

Wij kunnen dat veel beter duidelijk maken via deze actuele PDF-prijstabel. Laat je verrassen door de bescheiden prijsstelling die wij hanteren voor het drukken van boeken van hoge kwaliteit.

Meer informatie

DeBoekendrukkerVanNederland is niet alleen voordelig en maakt het proces tot aan de levering van boeken eenvoudig, maar verstrekt ook nuttige informatie omtrent het drukken van boeken. Bijvoorbeeld over kleuren en het drukken van boeken, over het formaat, de opmaak en het te gebruiken papier voor de boeken.

Ga voor meer informatie naar de pagina: Handig om te weten bij het drukken van boeken.


Dé boekendrukker van Nederland informeert en
adviseert over het drukken van boeken


Publishers Services bv

Obrechtstraat 3c, 5344 AT OSS

Tel.: 0412 47 55 53

BTW-nr: NL8186.21.047.B01

KvK: Eindhoven 17213433

E-mail: info@publishersservices.eu


Jaarboeken laten drukken

Jaarboeken laten drukken