Home / Over ons

Over ons

Op 1 oktober 2007 begon het team van Dé boekendrukker van Nederland met de dienstverlening. Uitgevers, particulieren, vormgevers, instellingen en bedrijven maken graag gebruik van onze kennis en expertise en weten zo tijd en geld te besparen. Per jaar worden nu zo’n 800 titels gedrukt in een totaaloplage van 4 miljoen exemplaren.

  • Profiteer van onze kennis en ervaring
  • Wereldwijde productiecapaciteit
  • Topkwaliteit voor een zeer scherpe prijs
team member image

Rudo Romijnders

Volgde het grafisch onderwijs met alle facetten van het vak. In 1979 werd hij bij WoltersKluwer projectleider van de digitalisering van de Van Dale woordenboeken. Bij VNU kwam hij terecht in financieel en vertrouwelijk drukwerk. Bij uitgeverij Malmberg werd hij in 1998 hoofd inkoop en logistiek, waar toen zo’n 7,5 miljoen boeken per jaar werden ingekocht. In 2007 begon hij met zijn partner het bedrijf Publishers Services, dat nu meer en meer opereert als DeBoekendrukkerVanNederland.

team member image

Marjo Kolman

Na ruim 33 jaar in het bankwezen te hebben gewerkt, in diverse functies, heeft zij het roer volledig omgegooid. In 2016 begon zij bij Publishers Services, waar zij volledig blanco, de uitdaging van traffic manager is aangegaan. Zij onderhoudt contacten met klanten en drukkers om het gehele proces van PDF tot boek in goede banen te leiden.

team member image

Ria van Dinther

Na het beëindigen van de havo begon zij bij de GGD om daar het archief gestructureerd op te zetten en interne zaken te plannen. Het opzetten van het archief deed zij later nog bij een paar beursgenoteerde bedrijven. In 2007 richtte zij Publishers Services mee op en kreeg zij daar de algemene leiding.

team member image

Robbin Romijnders

Tijdens zijn VWO-tijd, rondde hij ook nog de opleiding Fast Lane English af, wat hem het Cambridge certificaat opleverde. Dat Engels kwam hem prima van pas op de TU/e bij de studie biomedische technologie en zijn bijbaan als redacteur bij Publishers Services. Robbin doet momenteel wetenschappelijk onderzoek naar vallen bij Parkinson, maar is nog steeds vraagbaak bij kwesties over taal.

Dé boekendrukker van Nederland,
Omdat het goed moet zijn.

Al meer dan 40 jaar ervaring in het boekenvak

En al meer dan 10.000 titels boeken, catalogi en strips

Topkwaliteit voor een scherpe prijs

Een uitstekende kwaliteit en het juiste drukwerk tegen een scherpe prijs

Grote kennis van boeken, strips en catalogi

We helpen u bij de keuze van het juiste papier en omslag.

Passende productiecapaciteit

Kleine of grote oplage? Geen probleem!

Veel gestelde vragen

E-mail

E-mailadres
info@publishersservices.eu

Bel ons

Telefoonnummer
0412 47 55 53